Hívás most!

Forradalmian új fejlesztésű lámpa a szempillaépítő szakembereknek

Érdekel bennetek, hogyan tudjátok a ragasztók kipárolgása okozta irritációs hatást megszüntetni?

A Lash Gabriel  régóta foglalkozik szépségipari ágazattal, fennállása óta elmondhatja, hogy az eltelt idő alatt igen sok értékes tapasztalatot szerzett, az ágazat minden területén. Jobbára a tevékenységünket követők, ismerik a profilunkat, ami az oktatás, kereskedelem, és technológiai fejlesztés.

Az utóbbi hónapokban számos új, kiváló minőségű terméket vezettünk be, a bel- és külföldi piacra. Visszajelzéseitek alapján, egyre nyilvánvalóbb, hogy törekvéseink pozitív irányba mutatnak. Minden kedves partnerünknek köszönjük a bizalmat, és ez eddigi együttműködést.

A Lash Gabriel igyekszik minden új technikát, technológiát, eszközt, a rendelkezésetekre bocsátani, hogy ezek alkalmazásával a szakmai maximumot tudjátok kihozni magatokból, miáltal a leg magasabb szintű szolgáltatást tudjátok nyújtani a vendégeknek.

Az általános anyagok felhasználása, mindegyikőtök számára ismert. Az elmúlt héten rendezett kiállításon a Lash Gabriel bemutatott egy újabb terméket, ami ezúttal, nem kifejezetten a vendégekhez köthető.

Az előző fél évben a Lash Gabriel létrehozott egy csapatot, ami azt a feladatot kapta, hogy minden ma használatos technológiai eszközt korlátok nélkül kihasználva fejlesszen olyan eszközöket, ami munkátokat megkönnyíti.

A bemutatott termék egy lámpa, melynek a neve LashGabriel Salubritas!

Ez a termék az első piacra kerülő termékünk, amit a Lash Gabriel Health TM fejlesztett.

Minden tekintetben egyedülálló eszköz, az általánosan elterjedt kozmetikai lámpákkal szemben ez az eszköz több olyan funkcióval is rendelkezik, ami szinte nélkülözhetetlen.

Kimagasló fényteljesítménnyel rendelkezik, emellett a fényereje, és a fényének a színhőmérséklete / hideg – meleg fény / szabadon beállítható, 0% – 100% ig., lehetővé téve azt az alapvető igényt, hogy mindenki  a magának megfelelő tartományba állítsa fokozatok nélkül. Ami igazán fontos, a lámpát úgy terveztük, hogy helyet kapott benne egy szerkezet, ami a pillaépítés alatt felszabaduló irritatív gőzöket elszívja. Ennek alkalmazásával elkerülhető, illetve csökkenthető az irritációs hatás, amit a ragasztók kipárolgása okoz. Alkalmazásával nincs szükség maszkra, vagy bármilyen egyéni légzésvédőre, így huzamosabb ideig dolgozhatunk, anélkül hogy, allergiás tünetek jelentkeznének. / szem irritáció, orr irritáció torok irritáció stb. / Az elszívás intenzitása is szabadon állítható, függően attól, hogy a lámpa milyen magasan van a pontos munkaterülettől.

Ez még nem minden!

Ami valójában a lámpa működéséből fakad, a szívó rendszere szárításra is alkalmas, ezáltal nincs szükség még egy plusz szárítóra, vagy kézi kisventillátorra, ami a munka során elengedhetetlen.

A lámpa állványzatát úgy terveztük, hogy a jelenleg fejlesztés alatt álló kiegészítők egyszerűen hozzáépíthetők legyenek.

A Lash Gabriel Health TM folyamatosan dolgozik a fejlesztéseken. Számunkra nem csak az a fontos, hogy a szolgáltatás kimagasló legyen, figyelmünk nem csak a vendégekre terjed ki, törekszünk arra, hogy a munkavégzés körülményei is legalább olyan minőségűek legyenek, mint a szolgáltatások. Hamarosan új kiegészítők kaphatóak a Salubritashoz. A salubritas nem csak egy lámpa hanem egy komplett rendszer.
http://lashgabriel.hu/salubritas/

 Ismerd meg a Salubritas lámpát: http://lashgabriel.hu/salubritas/

Lash Gabriel

 Tel:0036706720532

 http://lashgabriel.hu/

info@lashgabriel.hu

facebook/ lashgabriel