Hívás most!

HUNGARIAN LASH STYLE JUDGES

2007-ben kozmetikusként kezdtem a pályámat, majd 2010-ben ragadott magával a szempilla-hosszabbítás művészete. Az első naptól szenvedéllyé vált és mondhatom szinte minden percem kitölti a mai napig is. A kényszerűség okán saját technikákat fejlesztettem , majd a későbbiekben a legnagyobb orosz mesterektől is személyesen tanulhattam. Versenyeztem, elnyertem nemzetközi verseny fődíját is, taníthattam külföldön, itthon pedig zsűriztem már több ízben is. A szalonmunka mellett kialakítottam a Laura Beauty professzionális oktatási rendszerét, mellyel tanítványaimból kihozhatom a legjobbat, és megszerettethetem velük annyira ezt a hivatást, mint amennyire én imádom.


Nagy -Gábriel Éva extra köröm magazin

Szempillaépítő Mester Stylist,a LashGabriel szempilla Oktató Stúdió vezetője.Saját fejlesztésű LashGabriel Brand megalapítója és tulajdonosa.Nemzetközi szempillatréner-és zsűritag. Mottóm a magabíztosság megalkotása.


Szempilla stylist mester tréner, kozmetikus 6 éve foglalkozom szempilla hosszabbítással, így lehetőségem nyílt végigkövetni az anyagok, technikák és oktatások fejlődését. Ezalatt az idő alatt Magyarországon és külföldön folyamatosan tovább képeztem magam. 4 éve nyitottam meg saját szalonomat, a Magnólia Szempillaszalont, itt tartom a magánoktatásaimat is. A Lash Inc. “Lash Artist Of The Year 2015” nemzetközi versenyén Classic kategóriában első helyezést értem el.


Nagy Zsinett extra köröm magazinSzempilla stylist,oktató,zsűritag,2011 óta dolgozom a szakmában, illetve 2013 óta oktatóként és zsűriként is tevékenykedem. Mint szempilla stylist az igényes, minőségi, természetes hatású szempillákat kedvelem. Oktatóként hiszek a versenyzés szépségében, a visszaigazolás fontosságában. Zsűritagként azt gondolom, a dobogón csak olyan álljon aki azt méltán meg is érdemli!


Gila olga

GILA OLGA

Sminkmester, filmes- színházi maszkkészítő, sminkoktató vagyok. Munkáim számos nemzetközi és hazai magazinban, plakátokon, filmekben láthatóak. Számomra rendkívül fontos a kreativitás, a precizitás és a styling teljes összhangja, ezért munkáim során legtöbbször a kiegészítőket is magam készítem el.