Hívás most!

HUNGARIAN NAIL GRAND PRIX JUDGES

Gyimesi Dóra - KÖRMÖS NAGYDÍJMűkörömépítő mester és a Mystic Nails nemzetközi szakoktatója. 16 éve büszkén képviselem a műkörmös szakmát, tudásomat több szakmai versenyen is megmérettettem, kétszeres Nailympics Műköröm Olimpiai Bajnoki címet szereztem. Rendszeresen oktatok hazai és külföldi szakembereket, akik nyitottak a folyamatos fejlődésre. Örömmel teszek eleget a szakmai felkéréseknek, megtisztelő, hogy több alkalommal vettem már részt a zsűri munkájában. A munkám egyben a hivatásom, nap mint nap szívből és  szenvedélyből teszem a dolgom a műkörmös szakma minden területén.


Kéz-és lábápoló, műkörömépítő mester, szakoktató 16 éve dolgozom a szakmában, 10 éve vagyok oktató.Pályafutásom legelejétől folyamatosan versenyeztem, 2006-ban Magyar Bajnok, 2011-ben Nemzetközi Bajnok lettem. Indultam Európabajnoki elődöntőn, Mesterek tornáján is ahol szintén dobogós helyezéseket értem el. Most második alkalommal kaptam felkérést, hogy a  nívós KÖRMÖS NAGYDÍJ versenyen zsűritagként is részt vehetek. Azt hiszem büszkén állíthatom, hogy azon szerencsés emberek közé tartozom, akik elmondhatják magukról, hogy a munkájuk a hobbyuk is egyben.


Brand Manager, CND és MMM Diplomás Szakoktató 2012 óta dolgozom kéz- és lábápoló, műkörömépítőként, 2014 óta oktatok technikai és díszítő továbbképzéseken választott családomban, a Belvárosi Creative Stúdióban. Egyetlen napot sem töltök munkával, hiszen a szakmám a hivatásom, a hobbim, a szenvedélyem és kiteljesedésem egyik forrása. Több hazai és nemzetközi versenyről is győztesen térhettem vissza a szalon hétköznapokba. Legkedvesebb versenygyőzelmem éppen a Körmös Nagydíjhoz kapcsolódik, így különösen nagy öröm számomra, hogy másodjára is felkérést kaptam a zsűri poszt betöltésére ezen a szakmai rendezvényen. Hiszek a szakmai alázatban, a precizitásban, korlátaink leküzdésében, az önfegyelemben és a befektetett kemény munka megtérülésében. …Hiszem, hogy csak az veszít, aki meg sem próbálja!


Szikaszai Katalin extra köröm magazinImmár 17 éve dolgozom szalonkörmösként. A Nail Stars tulajdonosaként márkafüggetlen szakoktatóként az elmúlt években több száz tanulni vágyó műkörmös munkáját segítettem, a teljesen kezdő, OKJ-s képzéstől egészen a versenyfelkészítésig.  Keresem az újdonságokat, újszerű megoldásokat, melyeket munkámban és oktatásaimon is alkalmazok.  MOSZI „Tiétek a pálya” csapatverseny első díját nyertük el 2013-ban. Több versenyen zsűriztem és nagy örömre immáron második alkalommal veszek részt zsűritagként az Extra Köröm Magazin által megrendezett versenyen.