Hívás most!

MIÉRT JÓ VERSENYEZNI?

Samuné Falusi Bernadett

KÖRMÖS NAGYDÍJ 2016

Zselé építő haladó I. helyezett

Samuné Falusi Bernadett

2012 nyarán végeztem, mint kézápoló – műkörömépítő és lábápoló az Elite Körmösakadémiánál. Oktatóim között volt Mikó Krisztina valamint Kóbori Judit és Kun Zsuzsanna, Kolman Erika, Kolman Mária, Marnitzné Gál Enikő, dr. Veresné Szuda Katica.

2012 novemberétől egy szépségszalonban kezdtem el dolgozni mint pedikűrös, következő év októberétől már a műköröm építésbe is belevágtam.

Ez év áprilisától Assenbrenner Nikoletta csapatában a Mr.&Mrs. NailSalon-ban dolgozom, ez a lehetőség nagy hatással volt rám és a munkámra. Nikol vezetett be a versenyzés világába, hiszen Ő maga is rutinos versenyző.

2016 tavaszán a Körmös Nagydíjon vettem részt először versenyen, akkor gél lakk kategóriában indultam, ami nagyon jó tapasztalat szerzés volt. Nyáron kezdtem el a tréningezést műköröm építésből Nikol segítségével. Nagy türelemmel, kitartással és sok gyakorlással készített fel. Az eredménye egészen hihetetlen volt, nagyon büszke és hálás vagyok.

Miért érdemes versenyezni?! A versenyre való felkészülés, tanulás és gyakorlás a szalonban végzett munkámra is nagy hatással van, így a fejlődés garantált. Talán még azt tudnám mondani, hogy az az érzés amikor az első helyezettnél kimondták a nevem ez felejthetetlen volt.


Kopacz Katalin

HUNGARIAN LASH STYLE 2016

Color Art Team I.helyezett

DSC_7796

Erdélyből költöztem ki 2010-ben előtte mar elvegeztem a szempilla tanfolyamot abban az evben a Baalbeck studioban. Jelenleg a lakasomon dolgozok egyeni vallalkozokent es azert valasztottam ezt a szakmat mert mindenaron a szepsegiparban akartam dolgozni es mar elso pillanattol megtetszett.Jelenleg szepsegtanacsadonak tanulok.Motivaciom a versenyekhez az volt hogy szerintem minden szakmaban allando korforgasban kell lenni hogy megismerjenek es ismertebbe valni az elert eredmenyeknek koszonhetoen.igazabol nem az boldogit ha a dobogon allok hanem az odaig megtett ut es a sok gyakorlas amivel ugy erzem a maximumot hozom ki magambol.harmadik versenyem volt a 2015-os Moszin sikerult elerni egy 4.helyezest de most nagyon boldog voltam az elso helyezes miatt!tapasztalataim azok mindig pozitivak!egy versenyre valo felkeszules sok atalvatlan ejszakaval jar es sok gyakorlassal ami a sajat javamra valik mert igy tovabbkepzem magam es ezuttal orulhettem
egy gyonyoru eredmenynek!Egyszoval Imadok versenyekre jarni!azert erdemes versenyezni mint mar leirtam nem a masokkal valo megmerettetes miatt hanem hogy az odaig megtett ut es sok gyakorlas amikor kihozhatod magadbol a maximumot boldogsaggal tolt el es nem a végcél a lenyeg igazabol! rajottem a versenyek során hogy stresszhelyzetben alakitok a legjobbat es hozom ki magamból a legjobbat mindig!