Hívás most!

Ne hagyd ki ezt a körmös bulit – Tombolhat a ritmus és a hőség

Igazi körmös ünnepre készülhet a szakma kora tavasszal: március 7-11. között rendezik meg a CND Week-et. Az egy hetes szakmai rendezvénysorozaton a világ egyik legnagyobb professzionális kéz-, láb- és körömápolási cégének az amerikai vezetői mutatják be az új fejlesztéseket, trendeket.  A legjobban képzett körmösök tartanak majd képzéseket. Olyan lehetőség is megnyílik továbbá a magyar körmösök előtt, amelyre eddig még soha nem volt példa: itthon lehet amerikai körmös diplomáért indulni. Az eseményről Hódosi Edinával, a CND Nail Lounge oktatási vezetőjével beszélgettünk.

Edinával, a CND Nail Lounge oktatási vezetője

Robbantotok március elején. Olyan eseményre invitáljátok a körmösöket, amihez hasonlóval ritkán találkozunk ilyen közel az otthonunkhoz. Te melyik programot várod a legnagyobb izgalommal?

Mindet, de komolyan. Nem egy CND eseményen vettem már részt vendégként. Remek szakmai kapcsolatban vagyunk amerikai anyacégünkkel, illetve azokkal a vezetőkkel, akikkel a hazai körmösök találkozhatnak majd, mégis azt gondolom, hogy számunkra is tele lesz újdonsággal és meglepetésekkel ez a néhány nap. Nem tudok választani. Az új trendekről a rendelkezésünkre álló szakmai anyagokból rengeteg információnk van, mégis tudom, hogy még számunkra rendkívül informatívak, s legalább ennyire inspirálók lesznek az ezekről szóló előadások. De legalább ilyen türelmetlenül várom a képzéseket is, hiába láttam már munka közben a szakma igazán nagy zsonglőreit, az Education Ambassador-okat, a márka oktatási nagyköveteit.

Akkor kezdjük időrendben a hét programjait. Melyek a legfontosabb tudnivalók az oktatóképzésről?

A Creative Academy, amerikai anyacégünk, a CND képzőközpontja. A cég oktatási programja több mint negyed százados múltra tekint vissza. A tanfolyamok, tréningek és mesterprogramok anyagát professzionális szintre fejlesztették: maximálisan felhasználóbarát, tényleg megtanulható, de kemény menet. Nem véletlen, hogy a cég oktatási nagykövetei, az Education Ambassador-ok a legjobban képzett körmösök, akik a legnagyobb divateseményeken dolgozhatnak.

Kik lehetnek oktatási nagykövetek, Education Ambassador-ok?

Képzett körmösök kezdhetik el (Magyarországon ez OKJ-s végzettséget jelent), akik körmösként hivatalosan dolgoznak és rendszeresen használnak legalább egy CND™ terméket. Egy több lépcsős képzésről van ugyanakkor szó, ezért nem minden körmösnek ajánlják, hogy ezt az utat végigjárja. Nem elég a kreativitás, ügyesség, sok éves tapasztalat, legalább ennyire fontos az elkötelezettség arra, hogy egy nemzetközi csapat tagjaként képviselni tudják a jelentkezők a világ egyik vezető professzionális szépségipari cégét.

Van már magyar CND Education Ambassador?

Nem tudok magyar oktatási nagykövetről. A CND Week oktatóképzése azért is lesz kivételes, mert eddig még nem volt arra lehetőség, hogy itthon valaki egy ilyen tanfolyamon részt vegyen. Külföldre kellett utazni, amely a képzés költségeit komoly mértékben megdobja. Ezért is tartottuk fontosnak, hogy ezt a lehetőséget közelebb hozzuk a magyar körmösökhöz. Ez egy több lépcsős képzés, melynek az első állomása a budapesti oktatóképzés. Mire valaki Párizsig vagy New York-ig eljut, addig több ilyen tanfolyamon és versenyen kell részt vennie.

Kiknek ajánlod ezt a programot?

Aki el tudja magát képzelni, ahogy a párizsi vagy a New York-i divathéten a legnagyobb designerek modelljeinek körmeit készíti, annak feltétlenül. Ez egy hosszú, komoly kitartást igénylő, de egyértelműen ebbe az irányba mutató út, amit már több ezren sikerrel járták végig. Márciusban 7. 11. a CND Week-en több oktatási nagykövetet is vendégül látunk majd. Lehet velük beszélni, lehet tőlük kérdezni, és persze tanulni is.

Vannak jelentkezők?

Számunkra is meglepő volt, de a program meghirdetését követő 3 hétben a helyek több mint felére volt jelentkezőnk. Így kicsit tartunk attól, hogy azoknak, akik későn ébrednek, már nem lesz módunk helyet biztosítani, ezért, akiket a program érdekel, kérjük, mielőbb vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Nemcsak az oktatóképzésen, hanem az amerikai Shellac technikai és díszítő képzésen is. Erről mit érdemes tudni?

A nyári trendekre lehet nagyon inspiratív környezetben, kiváló oktatókkal készülni. A képzést Kelly Melanitou, a CND Nemzetközi Oktatási Vezetője és Nataliya Al-Ta’ai skót Education Ambassador  tartja majd. Mindketten igazi “mágusok” és rendkívül szórakoztató egyéniségek.

Többen kérdezik tőlünk, hogy ezen a képzésen, illetve az eseménysorozat egyéb rendezvényein szükséges-e angol nyelvtudás. Nos, ennek hiánya ne tartson vissza senkit, tolmácsot természetesen itt is, és a másnapi konferencián is biztosítunk.

Annyit pedig előzetesen is elárulhatok, hogy forró nyárra készülünk. Az új kollekció, a Rhythm & Heat ritmusával már ismerkedni is lehet a honlapunkon is. Bővebben ITT

Rhythm & Heat SHELLAC Brand Bottle LineupRGB

Az eseménysorozat záró rendezvénye a konferencia, az eddigiek alapján egy igazi körmös ünnepnek ígérkezik. Mire számíthatunk?

Több mint 300 vendéget várunk: körmösök, forgalmazók, reményeink szerint a teljes szakma itt lesz. A CND csúcsvezetői közül többen elfogadták meghívásunkat, első kézből lehet információt szerezni az újdonságokról, de a szakma hazai nagyjai is a vendégeink között lesznek.

A nagyon színes program mellett a CND teljes termékpalettájával készülünk, megfelelő alkalom lesz ez tehát olyanoknak is az ismerkedésre, akik még nem váltak a rabjaivá a cég márkáinak. S, mint ilyen alkalmakkor általában az lenni szokott, sok ajándékkal, kivételes kedvezményekkel is készülünk. Sőt, a kikapcsolódásra, kapcsolatteremtésre is alkalmat kívánunk teremteni, némi szórakozással. Egyebek mellett Tóth Vera, Vinylux márkánk háziasszonya is ott lesz velünk.

Mit vártok az eseménytől?

A CND Nail Lounge tavaly novemberben lépett a piacra, a CND új hivatalos magyarországi forgalmazójaként. Küldetésünk az, hogy egy erős, kreatív, elkötelezett szakmai közösséget építsünk. Azt vállaltuk, hogy ehhez mi minél szélesebb körű tudásanyagot, támogatást adunk. Ez az esemény – amelyet egyébként a jövőben évente meg kívánunk szervezni – ennek egy nagyon fontos lépése, ahol személyes találkozásra is lehetőség van egy nemzetközi vendégekkel színesített közösségben. Nagy szeretettel várunk tehát mindenkit, érdemes lesz velünk tartani.cnd nl week 2017_fekvo

                                                                                         A RENDEZVÉNYRŐL BŐVEBBEN ITT