Hívás most!

Nem csak a hétköznapi háziasszonyok, az ismert celebek is szeretik a szép, ápolt körmöket. Természetesen ők is igénybe veszik a körmös kolleginák szolgáltatásait. Rubint Réka körmét például Perge Szilvi készíti. Szilvit kérdeztük Réka körömápolási szokásairól, kedvenc köröm viseleteiről.

– Hogyan kerültél kapcsolatba Rékával?

– 2012-ben a Diamond Nails cég felkért, hogy készítsek egy körmöt Rubint Rékának egy fotózáshoz, ekkor ismertem meg személyesen Rékát.

– Miben más Réka körmét készíteni, mint a többi vendégedét?

– Réka egy két lábbal a földön járó igazi “logisztikai csoda”, aki a nap 24 óráját precízen, pontosan és hasznosan kihasználja. Ezért előfordult már az is, hogy összedolgoztunk a fodrásszal, kozmetikussal, és egyszerre dolgoztunk Rékán, hogy minél jobban kihasználjuk az időt. De van olyan, amikor körmözés közben épp valamelyik újságírónak ad interjút. Van, hogy körmözés közben Lara angol házi feladatát hallgatja, vagy Norbikával olvasást gyakorol.

– A többi vendég mit szól hozzá, hogy te készíted Réka körmét is? Kérdezősködnek?

– Természetesen örülnek, hiszen nagyon sok vendégem Réka rajongó, így első között értesülhetnek a fellépésekről, táborokról, motivációs előadásairól.

– Mennyire kapsz szabad kezet Réka körmeinek készítésekor?

– Réka élete szinte egy nyitott könyv a rajongói számára, így nagyon sokan ismerik az ízlését, tudják a kedvenc színeit. A Diamond Nails gél lakkjai között van külön Réka kollekció (RR jelzésű), amit ő választott ki. Ezen belül az RR 02 cseresznye, illetve az RR 03 pink nagyon nagy sláger. A DN 08 kódú gél lakkot is előszeretettel használjuk a körmein. Egy-egy körmös posztolás után gyakran jönnek a vendégeim, hogy kenjük azt, ami Rékának van most.

– Mi az, ami leginkább meghatározza Réka köröm stílusát?

– Mint minden nő, ő is nagyon szereti a szép és igényes, ápolt körmöket. A sport miatt a rövidre reszelt, sportosan lekerekített, természetes hatású, egyszínű körmöket kedveli. Réka köröm stílusát a fellépései, megjelenések, fotózások határozzák meg, hogy ott milyen ruhát visel. Így általában a ruhák színéhez választjuk ki a megfelelő gél lakkot, ami nem mindig egyszerű a széles szín paletta miatt.

– Mi volt eddig a legextrább köröm, amit készítettél neki?

– Legextrább köröm? Mint már említettem, Réka a sportosan elegáns, nőies stílust képviseli a körmeivel is. Semmi extra, a letisztult, erős, határozott színeket szereti például piros, cseresznye, korall, pink, eper szín.

– Lara vagy a fiúk körmét is ápolod, szépíted, vagy csak Réka érkezik hozzád köröm ápolásra, szépítésre?

– A hatékonyabb időbeosztás miatt gyakran a Schobert rezidenciában szoktunk körmözni, így természetesen a család többi tagja is ott van. De Lara szép, egészséges, természetes körmeit még nem gél lakkozzuk. Neki hidratáló kézkrém és körömbőr olajozással ápoljuk a körmeit.
Az Alakreform táborokban is ott vagyok Réka stábjával, ahol a tábor lakók körmeit is szépítjük, gél lakkozzuk. Általában minden tábornak meg van a ” tábor körme”, ami akkor sláger szín, illetve minta.

image (11)