Hívás most!

Örök, mégis innovatív, akár az INDIGO NAILS

Az Indigo Nails nevet bizonyára jól ismeritek a szakmában, most a feltörekvő márka újabb forgalmazóival ismerkedhettek meg. Mentolai Krisztinát és Bocskai Lajost (Freya Szépségszalon vezetői, az Indigo Nails Lab Budapesti forgalmazói) kérdezzük erről.Mentolai Krisztin Rxtra Köröm magazinA többi jól ismert márka után, honnan jött az ötlet, hogy megpróbálkozzatok egy újdonsággal, miért döntöttetek az Indigo használatánál?

Már a forgalmazói jogok megszerzése előtt dolgoztunk a termékekkel. Jómagam, és a mostani NAIL STARS támogatói csapat (Szikszai Katalin, Mezei Edina, Fábián Diána, Péter Andrea) – akik tevékeny műkörmös szakemberek, illetve oktatók – egyaránt szerettük az Indigo Nails Lab kiváló készítményeit. Habár már volt egy magyarországi forgalmazó a piacon, úgy gondoltuk, hogy Budapesten is érdemes lenne erre lehetőséget biztosítani. Így aztán, adta magát az elképzelés – mutassuk meg mindenkinek, hogy van ilyen alternatíva, ezután felvettük a kapcsolatot a lengyel márkatulajdonossal. Ők hamar elfogadták marketing és promóciós terveinket, ennek kapcsán: Indigo Budapest néven a Freya Szépségszalon országos disztribútorrá válhatott, innen forgalmazzuk a prémium minőségű termékeket kedvező árfekvéssel a magyar és akár külföldön dolgozó műkörmös kollégáknak. Szerencsére az elmúlt évben nagy sikereknek örvendhettünk, és az ingyenes szakmai napjaink is kedvező fogadtatásra leltek. Több mint 30 nagyvárosban jelentünk meg Budapesten kívül, hagyományainkhoz híven, terveink szerint az idei évben is folytatjuk a bemutató sorozatot.

Melyek azok az előnyök, amelyek miatt az Indigo Nails élvez elsőbbséget nálatok?

Az Indigo Nails Lab csapata folyamatos innovációval bővíti a termékkört. Gyakran kerülnek bemutatásra általuk a jogosan közkedvelt Gel Polish színek új változatai, árnyalatai, újabb és újabb porok, mint például a Chameleon és Metal Manix termékek. Kifejezetten szeretjük, hogy dinamikusan fejlődik, új technikák, új anyagok kerülnek terítékre. Maga az anyag könnyen kezelhető, felveszi a versenyt a nagynevű márkákkal, ugyanakkor nagyon széles körű az egyes termékek felhasználhatósága. Színpalettája egyedi és trendkövető, az egész rendszer savmentes, melynek előnyeit nem csak a vendégek, hanem a műkörmös kollégák is értékelik.

Mit szóltak a vendégeitek, hogy fogadták a márka bevezetését a gyakorlatban? Mennyire terjedt el az Indigo, mint alapanyag, a szalonban választhatnak mást is, vagy kizárólag ezzel a  márkával dolgoztok?

A vendégek többsége eleinte kíváncsi volt, majd a saját „bőrén” megtapasztalva az eredményt, ragaszkodni kezdett. Mi már kizárólag az Indigo termékpalettájával dolgozunk, eddigi tapasztalataink szerint úgy véljük, hogy lefed minden igényt, amely a vendégekben felmerül.

Beszélnél nekünk az ár-érték arányról az Indigo esetében, viszonyításképpen a többi megismert alapanyag, márkához képest?

Bár prémium márkáról beszélünk, ár szempontjából mégis a középár kategóriába sorolnám. Az egy vendégre jutó költség egyáltalán nem magas, tehát gazdaságos termékfelhasználással lehet vele tartós, minőségi munkákat készíteni. Valószínűleg ezért is kedvelték meg rövid időn belül meglehetősen sokan. A szállítási költség csökkentésére is kidolgoztunk egy alternatívát vásárlóinknak: a budapesti üzletünkben, illetve 12 megyeszékhelyen működő kereskedelmi pontunkon lehetőség van ingyenesen átvenni a csomagokat.

Az Indigo Nails egy olyan kozmetikai márka, amely viszonylag  rövid idő alatt vált a legmagasabb rangú márkák egyikévé Magyarországon. Számtalan előnyét megismertetted velünk az elmondások és a vendégek véleménye alapján is, mégis egy csúnya kérdés, létezik hátránya az Indigónak? 

Én még nem fedeztem fel. Vásárlóink viccesen azt szokták mondani, hogy függővé válnak tőle. Talán annyi, hogy mivel a Freya Szalon disztribútor, ezért előfordul, hogy nem minden van jelen éppen készleten, ami esetleg a lengyel forgalmazó oldalán megtalálható, de folyamatosan dolgozunk rajta, hogy növeljük a készleteinket, és hogy minden érdeklődői igényt kielégítsünk.

Célok, tervek a jövőre nézve, mik a kilátások, hogyan látod az elterjedését, népszerűségét az Indigo Nails táborának? Növekedését illetőleg, van benne fantázia, ráció? Mit ajánlasz azoknak, akik még csak most ismerkednek a márkával?

Ahogy tavaly, úgy idén is folytatjuk az Ingyenes szakmai napokat országszerte, ahol bemutatjuk az újdonságokat, új technikákat, a helyszínen kérdéseket tehetnek fel az érdeklődők nekem és a Nail Stars trénereinek (Szikszai Katalin, Mezei Edina, Fábián Diána, Péter Andrea). A bemutatott termékeket rögtön helyben meg is vásárolhatják. Nagyon sokan keresnek minket emailben, Facebookon, vagy telefonon szakmai kérdésekkel, aminek örülünk, és továbbra is várjuk a kérdéseket, de a megnövekedett terhelés miatt, támogató csapatunkat bővíteni szeretnénk a jövőben. A tavalyi év során, a szakmai napokon felmerült az igény, hogy egyéni szakmai tanácsadással is segítsük a körmösöket, úgyhogy idén erre lehetőséget biztosítunk: mindazok számára, akik szeretnék, a Nail Stars csapata ingyenes két órás szakmai bemutatót, konzultációt tart, előre egyeztetett időpontban, a saját szalonunkban. Várunk minden kedves érdeklődőt rendezvényeinken, tréningjeinken, egyéni konzultációkon.

Ezen felül, természetesen elérhetők vagyunk telefonon, személyesen a Budapest, XIX. kerület Rákóczi út 94, valamint a Nail Stars által működtetett oktatási központunkban a Budapest, III ker. Bokor utca 9-11 szám alatt illetve webáruházunk (www.freya-szepsegszalon.hu) felületén. Az aktuális információkat, leendő rendezvényeinket, eseményeket  az Indigo Nails Lab Budapest és a Freya Szépségszalon hivatalos Facebook oldalán is rendszeresen megosztjuk.

Szöveg: Frenyó Krisztina

Budapest Indigo Nails Csapata